Juleføljeton 2015

Daniel Mac Donald

Daniel Mac Donald

Så er det december!

Selv om vi her på IDSU ikke vil kaste os ud i en decideret julekalender, så har vi hvad man måske kan kalde en juleføljeton klar til jer i stedet.

Hver uge i december vil vi følge med i, hvordan det går for det netop udgivne danske julespil Ride before Christmas. Spillet følger julemandens desperate forsøg på dels at holde sin imponerende kropsvægt ved at spise bolchestave en masse, og dels at dele så mange gaver som muligt ud, inden han og rensdyrene kører træt. Meget passende for emnet, er genren naturligvis en endless runner. IDSU følger spillet for at give et lillebitte indblik i et fænomen, der de seneste år er blevet allestedsnærværende i mobilspilbranchen – nemlig de sæsonbestemte spil og udvidelsespakker.

På udviklerholdet bag – Blondark Games – sidder en af underviserne på Dania Games, Daniel Mac Donald, med. Det giver os mulighed for at følge tallene tæt, så Daniel vil en-to gange om ugen dele sine erfaringer og nøgletal om spillets udvikling i løbet af december. På samme måde som juleføljetonen er et eksperiment for IDSU, er det det også for Daniel og Blondark Games – det er nemlig deres første udgivne spil.

Første rigtige afsnit kommer her på bloggen på torsdag!

Her er et par klip fra spillet:

https://www.youtube.com/watch?v=Sa-VfruUBdA

Udgivet i Blog og tagget , , , , , , , , , , .

Administrator