Dania Games på Tysklandsturné

 

Hvordan får man egentlig hul ind til den tyske it-branche og spil-branche, når man sidder som programmør eller designer på en spiluddannelse i Danmark? Der er stort set ikke nogen uddannelsesinfrastruktur inden for spilområdet i Tyskland, hvorfor vi på Dania Games og IDSU længe har forsøgt os med forskellige indgangsvinkler til at undersøge, hvad der rør sig og til at knytte bånd med de virksomheder, der kunne mødes i fælles glæde med vores studerende.

Seneste skud på stammen er, at vi har sendt vores Grand Old Man, Ole Kristian Mose, på turné rundt omkring til tyske virksomheder for at kortlægge deres behov og trykke tyske næver. Som sædvanlig deler vi gerne ud af vores viden, og Ole – der producerer hjemmesider som vi andre producerer fingernegle – har oprettet en dedikeret blog til det, nemlig IT Naver.

Der kan man med fordel springe over, hvis man vil vide mere om den tyske spil- og teknologibranche, følge de muntre opdateringer, eller finde ud af, hvad tegningen øverst oppe  egentlig betyder.

Udgivet i Ikke kategoriseret.

Administrator